Bob-Legal

Bob houdt het simpel!

Ongelofelijk veel mensen wordt onrecht aangedaan op veel verschillende manieren. Echter is het vaak onmogelijk om voor je recht te vechten door de moeilijkheid en spanning die een rechtszaak met zich meebrengt. Enkel al het naar een advocaat gaan is vaak een probleem, het uurloon dat ze rekenen is hoog en het taalgebruik is vaak niet te begrijpen. Een advocaat in de arm nemen is vaak een groter probleem dan het oorspronkelijke probleem waarvoor je een advocaat in de arm hebt genomen. Bob-Legal pakt het anders aan, met jonge toegankelijke advocaten die de taal van de ‘gewone’ man spreekt.

Voorbeelden waarbij Bob kan helpen.

Problemen met je huurbaas?

Geschil met je werkgever?

Wil jij van jouw lening af?

Te hoge maandlasten?

Meer tijd nodig voor rekeningen?

Betaal je teveel rente?

Onder een overeenkomst uit?

Gezeur met de buren?

Problemen met hypotheek?

Problemen met een winkel?

Voor wie?

Particulieren

Heb je een vraag over een scheiding, alimentatie of over arbeidsrecht? Heb je problemen met de buurman? Of wil je weten wat jouw rechten als huurder zijn? Wij adviseren, bemiddelen of staan je bij in een juridische procedure.

Ondernemers

Wil je een bedrijf starten? Ga je personeel ontslaan of aannemen? Heb je een probleem met een leverancier of zijn er klanten die niet willen betalen? Wij adviseren, bemiddelen of staan je bij in een juridische procedure.

85+ tevreden clienten

5 advocaten in NL en BE

93% wordt gewonnen!

Jouw gids door het juridische doolhof! Bob@bettercallbob.nl