Inkopen in Azië

Goedkoper
 • inkopen
 • opkopen
via Bob!

Sourcing

Bob heeft ruim 12 jaar producten gelokaliseerd, gecontroleerd en verscheept uit landen als China, Bangladesh, Pakistan en Indonesië. Wil jij betere producten voor een lagere prijs? Bob is jouw man!

 • Wij zoeken uw product kosteloos in Azië.
 • Begeleiding tijdens het inkoopproces.

Kwaliteitscontroles

Wij controleren in de fabriek of uw goederen naar behoren worden geleverd en verscheept. Hiermee voorkomt u veel ellende. Door ons grote netwerk aan inspecteurs kunnen wij garanderen dat wij binnen 24 uur uw goederen en zending controleren.

 • De oplossing bij problemen wanneer de goederen nog in de fabriek zijn;
 • Tijds- en kostenbesparing van een trip naar Azië;
 • Zekerheid dat uw zending is zoals u het verwacht.

Productinspecties

Een controle of de bestelling begrepen is, is belangrijk gezien de taalbarriere en de cultuur verschillen. Er wordt gekeken of de planning, materialen, productiecapaciteit begrepen zijn door de producent. Deze inspectie is belangrijk om te voorkomen dat grove fouten of miscommunicaties ontdekt worden tijdens of na de productie.

€ 299,- per inspectiedag.

Inspectie tijdens de productie zorgt ervoor dat u problemen in een vroeg stadium ontdekt en opgelost kunnen worden. Wanneer 20% van de producten klaar is, vindt de inspectie plaats. Dan worden de productieprocessen, snelheid en materialen gecontroleerd. Hier wordt bepaald of de producent de juiste weg is ingeslagen of dat er enkele aanpassingen moeten worden gedaan.

€ 299,- per inspectiedag.

Binnen 48 uur een inspecteur bij uw bestelling? Dat kan! Wanneer 80% van de bestelling gereed staat, gaat een ervaren inspecteur uw product testen en bekijken.

Waarom een inspectie vóór verscheping? Neem geen risico’s tijdens uw bestelling. Zorg ervoor dat al de gewenste specificaties en de eventueel door u opgegeven aanpassingen zijn verwerkt en begrepen voor het de boot op gaat!

€ 299,- per inspectiedag.

Bij deze controle inspecteren wij willekeurig producten en bekijken of alles is gelabeld is. Ook controleren wij de verpakking voordat het wordt geladen. Een controle bij het laden zorgt ervoor dat uw bestelling veilig en onbeschadigd onderweg is naar de plaats van bestemming. Ook weet u exact wat er in de vracht zit en dat u krijgt wat u besteld heeft.

€ 299,- per inspectiedag.

Voor uitdagende en gecompliceerde orders is het raadzaam om uw productie nauwlettend in de gaten te houden. Een inspecteur die dagelijks uw productie controleert en de problemen direct opmerkt en oplost, is dan zeer waardevol.
Toezicht op de productie zorgt ervoor dat uw belangen ieder moment van de dag behartigd worden. Ook de kwaliteit van de gebruikte materialen en het tijdsschema wordt dagelijks gecontroleerd en waar nodig aangepast.

Prijs is afhankelijk van de duur van de inspectie. 

Fabrieksinspecties

Een intern onderzoek is noodzakelijk om zeker te zijn dat uw leverancier aan de eisen en keuringen voldoet. Tijdens een intern fabrieksonderzoek wordt er gekeken of de fabriek alle keuringen en normeringen op orde heeft. Kan de fabriek producten leveren welke voldoen aan de voorwaarden qua eisen, planning, communicatie, capaciteit, kennis, innovatie, documentatie en verscheping.

€ 359,- per inspectiedag.

Voor u als organisatie kan het van belang zijn hoe de werkomstandigheden zijn bij de leverancier waar u inkoopt. U wilt er achteraf niet achter komen dat er onder extreme omstandigheden wordt gewerkt of dat er kinderen aan het werk zijn. Tijdens dit onderzoek worden de werkomstandigheden nader onderzocht. Onze gekwalificeerde controleur kijkt naar de vier belangrijkste aspecten als Health, Safety, Quality & Environment. Denkt u dan o.a. aan veiligheid, gezonde werkomgeving, salarissen, gedwongen arbeid, werkuren, etc.

€ 359,- per inspectiedag.

Logistiek

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van uw goederen van Deur tot Deur. Wij halen voor u de goederen op bij de leverancier, Vervolgens zorgen wij ervoor dat de goederen per schip of vliegtuig naar het land van bestemming gaan. Wij doen de gehele douaneafhandeling en inklaring van uw zending om het vervolgens op het gewenste adres af te leveren. Kortom van deur tot deur zonder verassingen.

 • Luchtvrachten
 • Zeevrachten
 • Express zendingen

Handelsmissie

Op een handelsmissie legt u snel contact met potentiële zakenpartners uit het Azië. Leer nieuwe markten kennen via handelsmissies met Bob. Wij laten u zien wat de handelsmogelijkheden in een land zijn en helpen deze nader te verkennen met onze volledige ondersteuning. Alle contacten met de voor u interessante partijen worden door ons geregeld.

Enkele van onze
 • bekende
 • grootste
klanten

Klanten voor Sourcing, QC en/of logistiek.