Fulfilment

Focus op sales en laat Bob de rest doen!

Bob zet het Fulfilment traject op. Dit is het gehele proces van orderafhandeling vanaf het moment dat de goederen worden ontvangen in een magazijn tot het moment dat de goederen worden verzonden naar jouw klant. Het hele traject van orders die via webshops of andere sales in het backorder systeem worden gezet tot aan de overhandiging van de bestelling door de bezorger aan de deur.

  • E- fulfilment
  • Klantenservice webshop
  • Opslag en voorraadbeheer

Uw goederen opslaan, webshoporders afhandelen, uw voorraad beheren, snel en onbeschadigd leveren, retourverwerking en zelfs het klantencontact verzorgen! Dit alles doet Bob voor u.

U hoeft niet te investeren in:
1) transportmiddelen
2) opslag
3) medewerkers

En u heeft voor alles maar 1 contactpersoon. En dat is Bob.

Klantenservice is onmisbaar bij een shop.  Klanten hebben vragen over een orders en over de kwaliteit van een product. Vaak is het voor webshops lastig om klanten 24/7 te woord te staan. Laat Bob dit probleem voor u tackelen. Bob kan het klantencontact structureel of tijdelijk overnemen. Op deze manier heeft u ruimte openingstijden wat ten goede komt aan uw sales. Bob werkt vanuit de identiteit van uw bedrijf. Bob geeft uw klanten niet het gevoel dat zij bij een callcentre terecht zijn gekomen.

Bob staat 24/7 voor u klaar om uw orders te verwerken. Van het verzendklaar maken van een bestelling tot het verzenden van het pakket en het afhandelen van retourzendingen. U en de eindklant kunnen de voortgang van de zending volgen door een geautomatiseerd track and trace systeem.

Hieronder opgesomt alle stappen die Bob opzet voor jouw fulfilment traject.
Bob zet al deze stappen op zodat jij jezelf bezig kunt houden met sales.

Fase 1: Goederenontvangst
Fase 2: Opslag
Fase 3: Voorraadbeheer
Fase 4: IT-Koppeling
Fase 5: Orderverwerking
Fase 6: Inpakken
Fase 7: Verzenden
Fase 8: Resultaten doornemen
Fase 9: Retourlogistiek
Fase 10: Klantenservice
Fase 11: Retourbeleid

Fulfilment is een complex proces. Bob is de
  • oplossing!
  • juiste stap!
  • de partner!

Fulfilment zoals het hoort

Focus op sales en verhoog je winst!